400 g simpukkapastaa
4 tuoretta lammasmakkaraa
1 rkl oliiviöljyä
1½ dl valkoviiniä
1½ dl kermaa
3 rkl kokojyvädijonsinappia
1 tl kuivattua chilirouhetta
2 dl tuoretta basilikaa
Laita kattilallinen vettä kiehumaan. Keitä pasta. Kuumenna oliiviöljy paistinpannulla. Leikkaa makkaroiden kärki ja purista lihapalleroita makkarakuoresta. Paista makkarapalat. Lisää valkoviini ja keitä viiden minuutin ajan. Lisää kerma, sinappi ja chili. Hauduta. Sekoita pasta ja kastike. Ripottele pinnalle tuoretta basilikaa.
Resepti: Nigel Slater
ENSI KERRALLA
Pasta ja kastike olivat makoisia, mutta makkaroista tuli kumisen tuntuisia. Ehkä paistoin niitä liian kauan?
KAIKKI TYKKÄÄ
Fakta ja Farfalle 10.8.2009 - Nigel Slaterin resepti
Chez Jasu 20.9.2010 - sipulia
VILKAISE MYÖS
Kamera ja kauha 17.4.2016 - chorizoragu
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti