torstai 10. elokuuta 2023

Lammasmakkarapasta

400 g simpukkapastaa
4 tuoretta lammasmakkaraa
1 rkl oliiviöljyä
1½ dl valkoviiniä
1½ dl kermaa
3 rkl kokojyvädijonsinappia
1 tl kuivattua chilirouhetta
2 dl tuoretta basilikaa

Laita kattilallinen vettä kiehumaan. Keitä pasta. Kuumenna oliiviöljy paistinpannulla. Leikkaa makkaroiden kärki ja purista lihapalleroita makkarakuoresta. Paista makkarapalat. Lisää valkoviini ja keitä viiden minuutin ajan. Lisää kerma, sinappi ja chili. Hauduta. Sekoita pasta ja kastike. Ripottele pinnalle tuoretta basilikaa.

Resepti: Nigel Slater

ENSI KERRALLA
Pasta ja kastike olivat makoisia, mutta makkaroista tuli kumisen tuntuisia. Ehkä paistoin niitä liian kauan?

VILKAISE MYÖS
Fakta ja Farfalle 10.8.2009 - Nigel Slaterin resepti
Chez Jasu 20.9.2010 - sipulia
Kamera ja kauha 17.4.2016 - chorizoragu

Ei kommentteja: