torstai 20. lokakuuta 2016

Pastan keittäminen

‣ Osta aina laadukasta pastaa.
‣ Keitä pasta isossa kattilassa runsaassa vedessä.
‣ Älä pihistele veden suolaamisessa.
‣ Keitinveteen ei tarvita öljyä. Kiehuessaan öljy jää veden pinnalle, eikä kastike tartu liukkaaseen pastaan.
‣ Keitä vesi kiehuvaksi ja pidä se kiehuvana.
‣ Sekoita pastaa usein. Se kiintyy kattilan pohjaan ellet anna sille huomiotasi.
‣ Aloita valmistusajan lasku vasta kun vesi alkaa kiehua jälleen pastan lisäyksen jälkeen.
‣ Älä jätä pastaa yksin. Spaghetti rakastaa seuraa.
‣ Valuta välittömästi, mutta ota talteen vähän keitinvettä.
‣ Varmista, että kastike ja lämmin tarjoiluasia ovat valmiita ennen pastaa.

Resepti: Eric Treuille ja Anna Del Conte

ENSI KERRALLA
Toimii! Valitse kaupasta täysjyväpastaa.

KAIKKI TYKKÄÄ
Hyvän maun rajoilla 20.10.2010

Ei kommentteja: