tiistai 20. syyskuuta 2011

Kananmunakastike

3 kananmunaa
3 rkl voita
4 rkl vehnäjauhoja
5 dl punaista maitoa
¼ tl Maldon-suolaa
⅛ tl valkopippuria
⅛ tl muskottipähkinää

Keitä kananmunat koviksi. Kuori ja kuutioi kananmunat. Sulata rasva kattilassa ja lisää vehnäjauhot. Lämmitele hetki. Lisää maito pikkuhiljaa vispilällä sekoittaen. Keitä hetken aikaa koko ajan sekoittaen. Mausta. Sekoita kananmunat kastikkeen joukkoon. Tarjoa rapeaksi paistettujen kalapuikkojen kanssa.

Resepti: Mausteinen manteli 20.9.2009

ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...

VILKAISE MYÖS
Suolaa & hunajaa 21.8.2012

Ei kommentteja: