Nuudeleiden sekaan voi heittää härkää, kanaa tai katkarapuja, mutta suosikkiversiossa on vain nuudeleita, siitakesieniä ja kasviksia.
250 g munanuudeleita
kevätsipulia
KASTIKE
2 valkosipulinkynttä
½ punainen chili
2 rkl sokeria
4 rkl soijakastiketta
2 rkl riisiviinietikkaa
2 rkl paahdettua seesamiöljyä
5 rkl rypsiöljyä
2 rkl kuumaa vettä
Valmista ensin kastike. Kuori ja silppua valkosipuli ja chili. Sekoita kulhossa valkosipuli, chili, sokeri, soijakastike, riisiviinietikka, rypsiöljy ja vesi. Keitä ja valuta nuudelit. Sekoita kastike kuumien nuudeleiden joukkoon. Silppua joukkoon kevätsipulia ja nauti.
Resepti: Pioneer Woman 25.9.2009 ja 13.8.2010
ENSI KERRALLA
Vau! Yksinkertaiset raaka-aineet ja uskomaton maku. Annoksesta tulee neljälle. Jos nuudeleita jää seuraavaan päivään, maistuvat ne hyviltä myös kylminä.
KAIKKI TYKKÄÄ
Three Many Cooks 1.10.2012 - seesaminuudelit kasviksilla
VILKAISE MYÖS
Steamy Kitchen 23.9.2007 - korealaiset lasinuudelit
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti