En ole kaurapuuron ystävä. Puolisoni on puuron bestis.
Tärkeintä kaurapuurossa ovat hiutaleet. Valitse höyryttämättömiä, isoja kaurahiutaleita mieluiten suoraan myllyltä.
2 dl kaurahiutaleita
5 dl maitoa
½ tl Maldon-suolaa
1 rkl voita
LISUKKEEKSI
‣ marjoja
‣ pähkinävoita
‣ hilloa
‣ hedelmiä
‣ pähkinöitä
Sekoita kaurahiutaleet ja maito kattilassa edellisenä iltana. Nosta kattila yöksi jääkaappin. Toinen hyvä vaihtoehto on hauduttaa useampi tuntia aamulla ennen aamupalaa.
Nosta kattila liedelle. Mausta puuro suolalla. Keitä muutama minuutti sekoittaen koko ajan. Lisää lopuksi vähän voita. Lusikoi puuro lautaselle ja koristele kauniiksi.
Resepti: Satu Koivisto 22.9.2019
ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti