Jos saat käsiisi maissijauhoa, korvaa sillä puolet vehnäjauhosta. Reseptistä tulee 18 lettua.
3 dl vettä
9½ dl vehnäjauhoja
1½ tl Maldon-suolaa
60 g voita
Laita vesi kiehumaan. Sekoita jauhot ja suola. Nypi voi jauhojen joukkoon. Kaada taikinaan kiehuvaa vettä sen verran, että taikina pysyy kasassa. Sekoita ensin puuhaarukalla ja sitten käsin. Älä vaivaa liikaa! Pyörittele taikina palloksi ja peitä muovikelmulla. Anna taikinan levätä puolen tunnin ajan. Jaa taikina 18 palaan. Kaulitse taikinapallot pyöreiksi, ohuen ohuiksi letuiksi. Paista letut molemmilta puolilta kuumalla, rasvaamattomalla valurautapannulla.
Resepti: Voisilmäpeliä 27.10.2008 (blogi suljettu)
ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...
VILKAISE MYÖS
Orangette 5.7.2005
Gluten-Free Girl 13.8.2005
Omenaminttu 8.3.2010
Circle B Kitchen 16.5.2010
The Pioneer Woman 31.5.2010
Kokit ja potit 29.10.2010
Ankerias Vipunen 15.5.2011
Three Many Cooks 2.3.2012
Tasty Kitchen Blog 2.3.2012
Jokihaka kokkaa 1.12.2012
Makustelijat 13.4.2014
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti