Valitse kalatiskiltä ohuita ja isoja siivuja kylmäsavulohta.
4 viipaletta maalaislimppua
200 g kylmäsavulohta
2 rkl voita
KANTARELLISALAATTI
2 rkl sipulia
2 siivua pekonia
100 g kantarelleja
½ dl smetanaa
1 rkl tuoretta ruohosipulia
⅛ tl valkopippuria
Kuori ja silppua sipuli. Paista pekoni pannulla. Kuullota sienet ja sipulit pannulla voissa. Anna niiden jäähtyä. Silppua kantarellit ja pekoni pieniksi kuutioiksi. Sekoita täytteet salaatiksi ja mausta. Levitä kantarellisalaatti lohisiivujen päälle ja kääri rullalle. Laita rullat kylmään vetäytymään. Poista leipäviipaleista reunat. Paista leipä pannulla voissa. Kokoa leivät ja nauti.
Resepti: Jari Hämäläinen ja Kauppalehti Optio
ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...
VILKAISE MYÖS
Liemessä 29.10.2007
Nautiskellen 11.12.2012
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti