tiistai 11. lokakuuta 2011

Villin Lännen pekoni-parsakaalisalaatti

2 kerää parsakaalia
3 tomaattia
1 ruukku ruohosipulia
8 viipaletta pekonia

KASTIKE
½ valkosipulinkynsi
2 tl dijonsinappia
6 rkl oliiviöljyä
2 rkl valkoviinietikkaa
½ tl Maldon-suolaa
¼ tl mustapippuria

Paloittele parsakaali. Keitä parsakaalia suolalla maustetussa vedessä parin minuutin ajan. Valuta hyvin. Puolita tomaatit, poista niistä siemenet ja viipaloi ohuiksi siivuiksi. Silppua ruohosipuli. Suikaloi pekoni ja paista oliiviöljyssä. Sekoita parsakaali, tomaatit, ruohosipuli ja pekoni salaattikulhossa. Sekoita salaattikastike. Voit käyttää kastikkeeseen ylimääräisen öljyn paistinpannulta. Sekoita kastike hyvin salaatin joukkoon.

Resepti: Jamie Oliver

ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta... Jamie vinkkaa, että salaattiin sopivat myös vuohenjuusto ja tuore chili.

VILKAISE MYÖS
Otetaan ensi puoli kiloa voita... 11.10.2009
Pastanjauhantaa 9.8.2010
Kevennä ajatuksias, älä ruokias! 26.10.2010
Sauvajyvänen 8.3.2012
Sauvajyvänen 12.6.2013
Sillä sipuli 2.6.2013

Ei kommentteja: