torstai 8. joulukuuta 2011

Hasselpähkinä-suklaatangot

225 g voita
100 g tomusokeria
½ tl kanelia
3 kananmunan keltuaista
4 dl vehnäjauhoa
1 tl leivinjauhetta
50 g kaakaojauhetta
75 g hasselpähkinäjauhetta
150 g tummaa suklaata
1 dl pistaasipähkinöitä

Laita uuni lämpenemään 180 asteeseen. Vaahdota voi, sokeri ja kaneli. Lisää kananmunat keltuaiset yksi kerrallaan. Sekoita toisessa kulhossa jauhot, leivinjauhe, kaakaojauhe ja hasselpähkinäjauhe. Lisää kuivat aineet taikinaan ja sekoita hyvin. Pursota keksit kuuden sentin mittaisiksi tangoiksi leivinpaperille uunipellin päälle. Paista 8-10 minuutin ajan. Anna keksien jäähtyä. Sulata suklaa vesihauteessa. Kastele keksien molemmat päät suklaassa ja nosta leivinpaperille kuivumaan. Ripottele suklaan päälle pistaasipähkinärouhetta. Säilytä ilmatiiviissä rasiassa muutaman viikon ajan.

Resepti: Delicious:Days 8.12.2009

ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...

VILKAISE MYÖS
Pumpkin Jam 31.8.2012
David Lebovitz 29.11.2012

Ei kommentteja: