torstai 8. joulukuuta 2011

Uunissa paahdettu palsternakka

700 g palsternakkaa
4 tl oliiviöljyä
½ tl Maldon-suolaa
¼ tl mustapippuria
1 dl kanalientä
2 tl lehtipersiljaa
2 tl ruohosipulia
1 valkosipulinkynsi
3 rkl voita
4 tl piparjuurta

Kuori ja suikaloi palsternakka. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Sekoita isossa uunivuoasssa palsternakka, öljy, suola ja pippuri. Lisää kanaliemi ja peitä vuoka foliolla. Paista 20-45 minuutin ajan kunnes palsternakat ovat pehmenneet ja kanaliemi kadonnut. Silppua persilja ja ruohosipuli. Kuori ja silppua valkosipuli. Sekoita voi, piparjuuri, persilja, ruohosipuli ja valkosipuli. Mausta seos suolalla ja pippurilla. Ripottele tahna palsternakan päälle.

Resepti: Grance Parisi ja Wood & Wine Mazine 11/2004

ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...

VILKAISE MYÖS
Simply Recipes 8.12.2009
Jokihaka kokkaa 31.1.2013
Kamera & kauha 20.11.2016
Kamera & kauha 17.3.2017

Ei kommentteja: