lauantai 23. huhtikuuta 2011

Seesamikananpoikaa

½ kg kanaa
2 dl soijakastiketta
1 dl ananasmehua
3 rkl maapähkinäöljyä
2 rkl fariinisokeria
2 rkl tuoretta inkivääriä
2 rkl seesaminsiemeniä

Paloittele kana. Raasta inkivääri. Sekoittele kastike. Lisää kana ja sekoita hyvin. Anna kanan mausta jääkaapissa ainakin tunnin ajan. Paista kana kuumassa wokissa. Tarjoa riisin ja kevätsipulin kanssa.

Vinkki: Pippurimylly 7.1.2010 ja Closet Cooking 8.1.2008
Resepti: canarygirl 23.4.2007

ENSI KERRALLA
Hui miten suolaista. Mittasuhteet uusiksi tai uusi resepti kehiin.

VILKAISE MYÖS
Kokkeillaan 5.4.2012

2 kommenttia:

sanna kirjoitti...

Hui, 2 dl soijakastiketta, en ihmettele jos on tullut suolaista :) kannattaa pysytellä siinä alkuperäisohjeen muutamassa ruokalusikallisessa.

Maisa kirjoitti...

Hehhehh, niinhän mä just tein käyttämättä omaa arviointikykyä. Alkperäisessä reseptissä oli puoli kupilista (cup) soijakastiketta.