2 valkosipulinkynttä
2 rkl lehtipersiljaa
200 g pieniä herkkusieniä
4 rkl oliiviöljyä
1 rkl sitruunamehua
¼ tl Maldon-suolaa
⅛ tl mustapippuria
Kuori ja silppua valkosipuli. Silppua persilja. Puhdista ja lohko sienet. Kuumenna oliiviöljy paksupohjaisessa pannussa. Lisää valkosipuli ja kypsennä hetki. Lisää sienet ja paista kovalla lämmöllä kunnes öljy on imeytynyt sieniin. Vähennä lämpöä ja jatka paistamista kunnes neste on irronnut sienistä. Mausta sienet sitruunamehulla, suolalla, pippurilla ja persiljalla. Tarjoa rapeakuorisen leivän kanssa.
Resepti: Ketun keittiössä 7.2.2010
ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...
VILKAISE MYÖS
Smitten Kitchen 12.12.2010
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti