maanantai 7. helmikuuta 2011

Broilerinsiivet

½ kg broilerin siipiä
2 rkl kokojyvädijonsinappia
1 rkl hunajaa
1 sitruuna
3 valkosipulinkynttä
½ tl Maldon-suolaa
½ tl mustapippuria

Leikkaa siipipalat kolmeen osaan nivelten kohdalta. Heitä siipien päät pois tai säästä kanalientä varten. Sekoita sinappi, hunaja, sitruunamehu, silputtu valkosipuli, suola ja pippuri. Marinoi siipiä mausteseoksessa kahden tunnin ajan. Paahda 200-asteissa uunissa puolen tunnin ajan. Käännä siipiä puolessa välissä. Valmiit siivet ovat kultaisen ruskeita ja tahmeita.

Vinkki: NAMI-NAMI 7.2.2010
Resepti: Nigel Slaterin The Kitchen Diaries (2005)

ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...

VILKAISE MYÖS
Steamy Kitchen 24.1.2010
Steamy Kitchen 4.1.2010
Steamy Kitchen 16.12.2009
Pastanjauhantaa 25.2.2011
Simply Recipes 2.2.2013
Äijäruokaa 13.12.2014

Ei kommentteja: