keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Voikananpoikaa

Butter Chicken, Murgh Makhani

4 broilerin rintafileetä
5 valkosipulinkynttä
1 limetti
1 tl Maldon-suolaa
½ tl mustapippuria
½ tl cayannepippuria
¼ tl kuivattua korianteria
¼ tl juustokuminaa
¼ tl kardemummaa
1 sipuli
50 g voita
1 tölkki paseerattuja tomaatteja
1 tölkki tomaattimurskaa
5 dl kuohukermaa
1 nippu tuoretta korianteria
5 dl basmatiriisiä

Leikkaa broileri kuutioiksi. Kuori ja silppua valkosipuli. Sekoita broileri, valkosipuli, limetin mehu ja mausteet. Anna marinoitua yön yli.

Kuori ja silppua sipuli. Kuullota sipuli voissa. Lisää kana pataan ja kypsennä. Lisää tomaatit ja kypsennä puolen tunnin ajan kannen alla. Laita riisi kypsymään sillä aikaa. Lisää kerma kastikkeeseen ja kiehauta. Ripottele päälle tuoretta korianteria.

Resepti: The Tasty Kitchen Blog 1.9.2010

ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...

VILKAISE MYÖS
Mausteinen manteli 22.8.2009
Almost Bourdain 17.7.2010
A Life of Spice 31.1.2011
The Traveler's Lunchbox 24.6.2011
http://kamerajakauha.blogspot.fi/2016/08/kanaa-tomaatteja-ja-voita-chicken-with.html

Ei kommentteja: