maanantai 14. maaliskuuta 2011

Maissimuhennos

6 maissintähkää
1 limetti
3 rkl voita
¼ tl Maldon-suolaa
1-2 dl kuohukermaa
⅛ tl cayennea
1¼ rkl ruohosipulia

Riivi maissinjyvät terävällä veitsellä ja lusikalla. Raasta limetin kuori. Sulata voi kattilassa. Lisää maissinjyvät, ruokalusikallinen limettimehua ja suola. Keitä vartin ajan kunnes neste on kadonnut. Lisää kattilaan kerma, cayannepippuri ja limetinkuori. Kypsennä 6-8 minuutin ajan kunnes kerma on imeytynyt maissiin. Lisää halutessasi vähän kermaa. Silppua ruohosipuli ja lisää maissimuhennokseen.

Vinkki: Trissalicious 14.3.2010
Resepti: Thomas Kellerin Ad Hoc at Home (2009)

ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...

VILKAISE MYÖS
The Spinning Platter 28.6.2010
Anne's Food 18.5.2012

Ei kommentteja: