5 dl kuohukermaa
1 rkl sitruunamehua
Lämmitä kerma kattilassa miedolla lämmöllä koko ajan sekoittaen. Kun lämpö nousee 88 asteeseen, nosta kattila pois liedeltä ja lisää sitruunamehu kermaan. Jatka sekoittamista kunnes kerma on juoksettunut paksuksi. Anna kerman levätä huoneenlämmössä puolen tunnin ajan. Kaada kermaseos muutamalla harsokankaalla peitettyyn siivilään. Valuta rauhassa. Peitä siivilä muovikelmulla ja nosta juustomassa siivilöineen jääkaappiin yöksi. Lusikoi mascarpone seuraavana päivänä rasiaan. Mascarpone säilyy jääkaapissa 7-10 päivän ajan.
Resepti: Island Vittles 1.4.2010 (blogi suljettu)
ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...
VILKAISE MYÖS
Campasimpukka 29.4.2012
perjantai 1. huhtikuuta 2011
Kotona tehty mascarpone
Tunnisteet:
Juustot,
Jälkiruoat,
Maitotuotteet
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti