perjantai 1. huhtikuuta 2011

Punajuuripihvit

4 punajuurta
1 rkl väkiviinaetikkaa
1 peruna
1 kananmuna
2 rkl vehnäjauhoja
1 tl Maldon-suolaa
¼ tl mustapippuria
2 rkl voita

Keitä punajuuret kypsiksi etikalla maustetussa vedessä. Keitä peruna. Kuori ja raasta peruna ja punajuuret. Riko kananmuna kulhoon ja vatkaa kevyesti. Sekoita kananmuna ja raasteet. Lisää vehnäjauhot. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita hyvin. Muotoile taikina pieniksi letuiksi. Paista letut pannulla voissa molemmin puolin kunnes ne ovat ruskeita ja rapeita.

Resepti: Pieni vispiläkauppa 1.4.2012

ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...

Ei kommentteja: