1 kukkakaali
2 rkl oliiviöljyä
25 g parmesanjuustoa
¼ tl Maldon-suolaa
Lämmitä uuni 200 asteeseen. Paloittele kukkakaali. Levitä kukkakaali uunipellille leivinpaperin päälle. Ripottele päälle oliiviöljyä ja sekoita. Paahda 15-20 minuutin ajan kunnes kukkakaali on saanut rapean pinnan. Ripottele päälle raastettua parmesanjuustoa ja suolaa. Nauti.
Resepti: Steamy Kitchen 4.4.2007
ENSI KERRALLA
Kotimaista kukkakaalta löytyy parhaiten kesä- ja heinäkuussa. Ruokalusikallinen öljyä riittänee. Mausta suolalla ja parmesanilla jo ennen paistamista? Kukkakaali pekonilla ja valkosipulilla kuulostaa ihanalta!
VILKAISE MYÖS
Steamy Kitchen 15.9.2007 - kotitekoinen dukkah
Steamy Kitchen 1.11.2010 - pekoni, valkosipuli
Delicious:Days 2.3.2012 - maustesekoitus, korppujauho
Tasty Kitchen Blog 3.6.2013 - broilerin ja valkosipulin kanssa
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti