maanantai 2. toukokuuta 2011

Ilmakuivattua ankkaa

2 ankan rintafileetä
merisuolaa
valkopippuria

Laita uunivuoan pohjalle ohut kerros suolaa. Aseta ankan rintafileet suolan päälle ja lisää suolaa niin, että liha peittyy. Levitä päälle muovikelmua. Anna ankan maustua jääkapissa vuorokauden ajan.

Huuhtele suola pois ja kuivaa fileet. Mausta valkopippurilla ja kääri ankka harsokankaaseen. Riiputa fileitä kylmässä 5-7 päivän ajan. Säilytä sen jälkeen muovikelmussa jääkaapissa.

Vinkki: Evie Eats Everything 2.5.2010
Resepti: Michael Ruhlmanin Charcuterie (2005)

ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...

VILKAISE MYÖS
Georgia Pellegrini 23.3.2010
Michael Ruhlman 18.3.2009
Hunter Angler Gardener Cook 5.7.2012

Ei kommentteja: