Kaakaon voi lämmittää uudelleen, jos sitä sattuu jäämään yli.
230 g tummaa suklaata
115 g maitosuklaata
10 dl maitoa
⅛ tl Maldon-suolaa
½ tl kanelia
Rouhi suklaa. Lämmitä kolmasosa maidosta, suklaa ja suola. Sekoita kunnes suklaa on sulanut. Vatkaa loput maidosta mukaan ja lämmitä hyvin. Mausta kanelilla. Tarjoa kermavaahdon ja suklaarouheen kanssa.
Vinkki: David Lebovitz 28.1.2009
Resepti: Wittamerin suklaapuoti ja Michael Lewis
ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...
VILKAISE MYÖS
Simply Recipes 21.12.2009
Herkkusuun lautasella 2.3.2011
The Traveler's Lunchbox 18.10.2005
HS Ruokatorstai 21.2.2013 ja 21.2.2013
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti