Kaakaon voi lämmittää uudelleen, jos sitä sattuu jäämään yli.
230 g tummaa suklaata
115 g maitosuklaata
10 dl maitoa
⅛ tl Maldon-suolaa
½ tl kanelia
Rouhi suklaa. Lämmitä kolmasosa maidosta, suklaa ja suola. Sekoita kunnes suklaa on sulanut. Vatkaa loput maidosta mukaan ja lämmitä hyvin. Mausta kanelilla. Tarjoa kermavaahdon ja suklaarouheen kanssa.
Vinkki: David Lebovitz 28.1.2009
Resepti: Wittamerin suklaapuoti ja Michael Lewis
ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...
VILKAISE MYÖS
Simply Recipes 21.12.2009
Herkkusuun lautasella 2.3.2011
The Traveler's Lunchbox 18.10.2005
Kirjeitä keittiöstä 9.11.2012
HS Ruokatorstai 21.2.2013 ja 21.2.2013
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti