1 kg punakaalia
2 porkkanaa
4 kevätsipulia
3 rkl seesaminsiemeniä
2 pakettia nuudeleita
KASTIKE
4 rkl riisiviinietikkaa
2 rkl sokeria
1 tl Maldon-suolaa
1 dl rypsiöljyä
¼ tl mustapippuria
Suikaloi kaali ohueksi. Kuori ja raasta porkkanat. Silppua kevätsipulit. Kuumenna kattilassa riisivinietikka, sokeri ja suola. Jäähdytä. Lisää öljy kastikkeeseen. Yhdistä kastike ja raaste. Anna salaatin maustua seuraavaan päivän tai parin tunnin ajan.
Murskaa nuudelit ja lisää keittämättömänä salaattiin. Paahda seesaminsiemenet kuivalla pannulla muutaman minuutin ajan koko ajan sekoittaen. Paahtaminen tuo siementen maun esiin. Lisää seesaminsiemenet salaattiin. Sekoita ja tarjoa grillatun lihan kanssa.
Resepti: Laila Snellman ja Glorian Ruoka & Viini
ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...
VILKAISE MYÖS
Sillä sipuli 26.3.2010
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti