perjantai 17. kesäkuuta 2011

Broilerimakkara

3 metriä possun suolta
1½ kg broilerin reisiä ilman luuta
750 g possun rasvaa
1 valkosipulinkynsi
1 dl tuoretta basilikaa
2 tomaattia
4 rkl aurinkokuivattuja tomaatteja
2 rkl Maldon-suolaa
1 tl mustapippuria
4 rkl punaviinietikkaa
4 rkl neitsytoliiviöljyä
4 rkl punaviiniä

Liota suolta vedessä puolen tunnin ajan ja huuhtele sitten huolella. Kuutioi broilerin reidet ja possun rasva. Jauha liha ja rasva lihamyllyssä. Kuori ja silppua valkosipuli. Silppua basilika. Kuori tomaatit, poista niistä siemenet ja paloittele. Silppua aurinkokuivattu tomaatti. Mausta lihaseos valkosipulilla, basilikalla, tomaateilla, suolalla ja pippurilla. Sekoita hyvin. Lisää nesteet ja sekoita huolella. Täytä suolet makkaramassalla.

Resepti: Michael Ruhlman 17.6.2010

ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...

Ei kommentteja: