perjantai 17. kesäkuuta 2011

Lämmin paprika-provoloneleipä

2 paahdettua punaista paprikaa
1 dl tuoretta basilikaa
1 valkosipulinkynsi
2 rkl oliiviöljyä
8 viipaletta vaaleaa leipää
6 viipaletta provolonea

Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen. Leikkaa paprika reilun kokoisiksi viipaleiksi. Silppua basilika. Kuori ja hienonna valkosipuli. Sekoita valkosipuli ja öljy. Levitä foliota uunipellille ja levitä folion päälle valkosipuliöljyä. Levitä neljä leipäviipaletta pellille. Aseta jokaiselle leivälle juustoviipale, paprikaa, basilikaa ja vielä vähän juustoa. Paina toiset leipäviipaleet täytettyjen leipien päälle kansiksi. Voitele leivät valkosipuliöljyllä. Paista leivät uunissa 8-10 minuutin ajan. Käännä leivät ja voitele valkosipuliöljyllä. Paista vielä 4-5 minuutin ajan. Nosta leivät tarjolle ja leikkaa puoliksi, jolloin sulanut juusto houkuttelee nälkäisiä.

Resepti: Cook & Be Merry 17.6.2010

ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...

VILKAISE MYÖS
Kokit ja potit 21.4.2012

Ei kommentteja: