maanantai 25. heinäkuuta 2011

Mansikkahillo

4 kg mansikoita
2 sitruuna
2 dl vettä
2 kg hillosokeria

LISÄKSI
lasipurkkeja

Poista mansikoista kannat. Raasta sitruunoiden kuori. Kiehauta mansikat ja vesi isossa kattilassa. Laske lieden lämpötilaa ja lisää sokeri kattilaan. Mausta seos sitruunankuorella. Keitä 10 minuutin ajan. Kuori lusikalla hillon pinnalle noussut vaahto. Anna hillon vetäytyä 20 minuutin ajan. Huuhtele hillopurkit kiehuvassa vedessä. Täytä purkit hillolla. Jätä purkkin yläreunaan sentin verran tilaa. Laita purkit viileään ja nauti syksyn mittaan.

Resepti: Jensenin kiusaus 25.7.2010

ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...

VILKAISE MYÖS
Orangette 12.8.2005
Herkkusuun lautasella 15.7.2010
Herkkusuun lautasella 29.7.2011
Herkkusuun lautasella 26.7.2012

Ei kommentteja: