torstai 10. marraskuuta 2011

Kesäkurpitsaa ja mozzarellaa

4 kesäkurpitsaa
200 g mozzarellaa

MARINADI
2 rkl soijakastiketta
1 dl oliiviöljyä
2 valkosipulinkynttä
1 sitruunan mehu
½ tl mustapippuria
1 rkl yrttisuolaa
1 rkl Provencen yrttisekoitusta

Leikkaa kesäkurpitsat sentin paksuisiksi viipaleiksi. Painele haarukalla reikiä kesäkurpitsaviipaleisiin. Sekoita marinadi laakeassa kulhossa. Marinoi kesäkurpitsaa yön yli tai ainakin muutaman tunnin ajan.

Grillaa tai paista kesäkurpitsaviipaleet molemmin puolin. Valele välillä marinadilla. Viipaloi mozzarella. Aseta juustoviipale aina kahden kuuman kesäkurpitsaviipaleen väliin. Nauti!

Resepti: Verna Kaunisto-Feodorowin Edustuskeittiö (2010)

ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...

VILKAISE MYÖS
Herkku & Koukku 10.11.2010
Jokihaka kokkaa 6.7.2012
Nautiskellen 27.11.2012

Ei kommentteja: