lauantai 19. marraskuuta 2011

Ruusukaalia ja pekonia

200 g pekonia
400 g ruusukaalia
2 rkl oliiviöljyä
¼ tl Maldon-suolaa
¼ tl mustapippuria

Silppua pekoni. Siisti ja puolita ruusukaalit. Paista pekoni isossa valurautapannussa. Nosta pekoni pois pannulta. Lisää pannulle öljyä. Paista ruusukaalit öljyssä ja pekoninrasvassa. Peitä pannu kannella tai lautasella. Kypsennä 10-15 minuutin ajan. Mausta suolalla ja pippurilla. Nosta pekoni takaisin pannulle. Kypsennä kunnes ruusukaalit ovat kypsiä.

Resepti: Three Many Cooks 19.11.2010

ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta... Ei näy ruusukaalia hevitiskissä.

VILKAISE MYÖS
Kauhaa ja rakkautta 28.1.2012
Campasimpukka 30.1.2012
Kokit ja potit 1.10.2012
Gluten-Free Girl 16.11.2012

Ei kommentteja: