maanantai 7. marraskuuta 2011

Seesamipavut

½ kg vihreitä papuja
¼ tl Maldon-suolaa
1 tl oliiviöljyä
1 rkl hunajaa
⅛ tl kuivattua inkivääriä
⅛ tl valkosipulijauhetta
1 rkl seesamiöljyä
1 tl seesaminsiemeniä
⅛ tl chilirouhetta

Kuumenna uuni 225 asteiseksi. Huuhtele ja valuta pavut. Siisti papujen päät. Sekoita kulhossa pavut, suola ja öljy. Levitä pavut foliolle uunipellin päälle. Paahda 10 minuutin ajan. Sekoita sillä aikaa hunaja, inkivääri, valkosipulijauhe ja seesamiöljy. Kaada mausteseos papujen päälle ja sekoita hyvin. Ripottele pinnalle seesaminsiemeniä. Paista vielä 8 minuutin ajan.

Resepti: Comfy Belly 7.11.2010

ENSI KERRALLA
Hyvää, mutta makeus peittää papujen maun. Chili on must! Riittäisikö teelusikallinen hunajaa, seesamiöljyä ja seesaminsiemeniä?

VILKAISE MYÖS
Kemikaalikocktail 23.9.2012

Ei kommentteja: