100 g saksanpähkinöitä
100 g kuorittuja manteleita
130 g tummaa suklaata
1 rkl kanelia
1 tl kaakaojauhetta
Paahda saksanpähkinät 150 asteisessa uunissa viiden minuutin ajan kunnes ne tuoksuvat pähkinäisen paahtuneilta. Paloittele suklaa kulhoon ja nosta kulho vesihauteen päälle. Sulata suklaa rauhallisesti alhaisella lämmöllä. Pyörittele pähkinät ja mantelit suklaassa ja nosta sitten leivinpaperin päälle jäähtymään. Sekoita kaneli ja kaakao pienessä muovipussissa. Nosta pähkinät ja mantelit pussiin ja ravista kunnolla. Ravistele ylimääräinen mausteseos pois.
Resepti: Fanni & Kaneli 23.12.2010
ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...
VILKAISE MYÖS
Fanni & Kaneli 1.12.2011
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti