100 g herkkusieniä
1 salottisipuli
1 porkkana
pala juuriselleriä
pala palsternakkaa
4 dl kanalientä
1 dl valkoviiniä
1 dl kuohukermaa
1 rkl tuoretta timjamia
1 laakerinlehti
½ tl Maldon-suolaa
¼ tl mustapippuria
Paloittele herkkusienet. Kuori ja paloittele sipuli, porkkana, selleri ja palsternakka. Paahda kasvikset kattilassa ilman rasvaa kunnes sienet ovat kullanruskeita. Lisää kanaliemi ja valkoviini. Keitä kokoon kunnes kastiketta on jäljellä kolmannes. Lisää kerma ja mausteet. Keitä kunnes liemestä on puolet jäljellä. Siivilöi kastike.
Resepti: Suolaa & hunajaa 18.1.2012
ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti