tiistai 18. tammikuuta 2011

Uunimakkara

Uunimakkara on arkinen, mutta oi niin herkullinen ruoka! Matkan varrella on monta tärkeää periaatepäätöstä: Mitä makkaraa? Juustoa vai ei? Mihin suuntaan viillot? Nämä kuten muutkin tärkeät elämänvalinnat kulkevat isältä pojalle.

1 paketti HK:n sinistä
100 g edamjuustoa
1 tl öljyä

Poista makkaran kuori ja leikkaa siihen viiltoja poikkisuuntaan. Täytä viillot Edam-juustolla. Kermajuustot eivät käy, sillä ne valuvat pois. Kevytjuustot taas maistuvat kumilta. Pane makkara uunivuokaan, jonka pohjalla on vähän öljyä. Paista 150 asteisessa uunissa 45 minuutin ajan. Valmiina uunimakkara on kauniin ruskea ja juusto sulanut. Tarjoa sinapin ja perunamuusin kanssa.

Resepti: Herkkusuun lautasella 18.1.2011

ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...

Ei kommentteja: