torstai 10. helmikuuta 2011

Madekeitto

1 made
3 perunaa
2 porkkanaa
pala juuriselleriä
pala pasternakkaa
2 sipulia
2 valkosipulinkynttä
1 nippu tuoretta tilliä
1 rkl valkoviinietikkaa
2 tl sokeria
1 tl Maldon-suolaa
½ tl mustapippuria
1 paketti Koskenlaskijaa

Paloittele made. Keitä riipeistä liemi.

Kuori ja paloittele perunat, porkkana, selleri ja palsternakka. Kuori ja silppua sipuli sekä valkosipuli. Silppua tilli. Kiehauta perunat. Lisää 10 minuutin päätä juureskuutiot, sipuli ja valkosipuli. Keitä kypsäksi. Lisää madeliemi. Mausta valkoviinietikalla, sokerilla, suolalla ja mustapippurilla. Paloittele juusto keittoon. Lisää made ja keitä viiden minuutin ajan. Sekoita joukkoon tuore tilli. Tarjoa ruisleivän kanssa.

Resepti: Villa Ainala Cuisine 10.2.2012

ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...

VILKAISE MYÖS
Sauvajyvänen 11.1.2012
Ankerias Vipunen 17.1.2012
Rouva Raadelmasta 12.2.2012
Pieni vispiläkauppa 8.3.2012
Sauvajyvänen 15.2.2013
Sauvajyvänen 26.2.2013
Ankerias Vipunen 17.1.2013
Kaikki äitini reseptit 15.2.2013

Ei kommentteja: