perjantai 11. helmikuuta 2011

Valkosuklaakeksit

125 g voita
1¼ dl fariinisokeria
1 tl vaniljasokeria
1 kananmuna
½ tl Maldon-suolaa
1 tl leivinjauhetta
2½ dl vehnäjauhoja
175 g valkosuklaata

Laita uuni lämpenemään ennen kuin aloitat leipomisen. Vaahdota voi ja sokeri vaahdoksi. Vatkaa joukkoon kananmuna. Sekoita kuivat aineet keskenään. Rouhi suklaa reiluiksi paloiksi. Sekoita kaikki aineet taikinaksi. Pyörittele taikinasta pieniä palloja ja painele ne litteiksi leivinpaperille. Paista keksit 200 asteisessa uunissa 10 minuutin ajan.
Paista 200 asteessa noin 10 minuuttia.

Resepti: Maku 5/2006 ja Sophian keksiunelmat

ENSI KERRALLA
Kuivahko ja makeahko. Etsi uusi resepti!

VILKAISE MYÖS
Simply Recipes 15.9.2008
Simply Recipes 18.12.2012

Ei kommentteja: