tiistai 8. maaliskuuta 2011

Tomaattihillo

1 kg tomaatteja
2 limettiä
2 tl tuoretta inkivääriä
3 dl sokeria
½ tl kanelia
½ tl neilikkaa
1½ tl Maldon-suolaa
1½ tl chilirouhetta

Huuhtele ja paloittele tomaatit. Raasta yhden limetin kuori ja purista molemmista mehu. Raasta inkivääri. Sekoita kaikki aineet kattilassa. Kiehauta seos. Hauduta hiljalleen 2-4 tunnin ajan sekoittaen silloin tällöin. Valmis hillo on pehmeää ja tahmeaa. Nosta kattila liedeltä ja jäähdytä. Säilytä tomaattihillo lasipurkeissa.

Resepti: Never Enought Thyme 8.3.2011

ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...

VILKAISE MYÖS
Anne's Food 5.2.2013

Ei kommentteja: