‣ Kaula keittoon, pataan ja jauhelihaksi
‣ Etuselästä parikyljyksiä
‣ Lapa pataan, vartaisiin ja täytettynä paistina
‣ Ulkofilee karekyljyksinä 55-58 ℃ = medium
‣ Sisäfilee pikaisesti paistettuna 52-55 ℃ = medium
‣ Rinnassa on niukasti syötävää, muun lihan seurana padassa
‣ Paisti uunissa 55-58 ℃ = medium, 75-80 ℃ = kypsä
‣ Potka keitossa tai haudutettuna, pitkä haudutus ylikypsäksi
Vinkki: Vatsasekaisin kilinkolin 4.4.2012
VILKAISE MYÖS
HS Ruokatorstai 5.3.2015 - viiniliemessä haudutettu karitsanniska ja linssit
Kotikokista ammattilaiseksi 18.4.2014 - lämpötilaluntti karitsanlihalle
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti