tiistai 12. huhtikuuta 2011

Romescokastike

3 paprikaa
3 valkosipulinkynttä
4 rkl oliiviöljyä
5 rkl manteleita
1 dl tomaattimurskaa
2 tl paprikajauhetta
1 tl sokeria
¼ tl chilirouhetta
3 rkl punaviinietikkaa
¼ tl Maldon-suolaa

Paahda paprikat. Kuori ja silppua valkosipuli. Paahda mantelit pannulla oliiviöljyssä. Sekoita sauvasekoittimella mantelit, paprika, valkosipuli, tomaatit ja chilirouhe. Lisää etikka ja loput öljystä. Mausta sokerilla ja suolalla. Anna kastikkeen maustua tunnin ajan ennen tarjoamista.

Resepti: The Traveler's Lunchbox 12.4.2005

ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...

VILKAISE MYÖS
Simply Recipes 14.2.2011

Ei kommentteja: