tiistai 10. toukokuuta 2011

Parsasalaatti

Ihana, keväinen salaatti on arjen luksusta. Tätä herkkua kannattaa nauttia varastoon toukokuussa kun parsaa löytyy kaupasta.

1 kg tuoretta parsaa
1 broilerin rintafilee
1 tl Maldon-suolaa
1 rkl oliiviöljyä
125 g tortellineja

KASTIKE
1 tl balsamiviinietikkaa
1 rkl oliiviöljyä
⅛ tl Maldon-suolaa

Napsauta parsan varsista kuiva osa irti. Paloittele, huuhtele ja valuta parsa. Paloittele broileri. Levitä parsa ja broileri uunipellille leivinpaperin päälle. Ripottele päälle suolaa ja oliiviöljyä. Paahda 225 asteisessa uunissa 10 minuutin ajan. Keitä tortellinit suolalla maustetussa vedessä. Sekoita parsa, broileri ja pasta isossa kulhossa. Sekoita kastike ja kaada salaatin joukkoon. Nauti heti tai ota evääksi seuraavana päivänä.

ENSI KERRALLA
Kaikki kohdallaan.

Ei kommentteja: