5 punaista chiliä
2 valkosipulinkynttä
1 rkl tuoretta inkivääriä
2 suikaletta appelsiininkuorta
8 rkl riisiviinietikkaa
4 rkl vettä
4 rkl sokeria
½ tl punaista chilitahnaa
SUURUSTE
1 rkl vettä
1 rkl maissitärkkelysjauhoa
Sekoita suuruste pienessä kulhossa. Siirrä syrjään. Halkaise chilit pituussuunnassa. Poista malto ja siemenet. Kuori ja hienonna chili, valkosipuli, inkivääri ja appelsiini. Kaada kattilaan riisiviinietikka, vesi ja sokeri. Kiehauta. Lisää chili, valkosipuli, inkivääri ja chilitahna kattilaan. Keitä miedolla lämmöllä muutaman minuutin ajan. Lisää suuruste koko ajan sekoittaen. Jäähdytä. Annostele pieniin pulloihin tai lasipurkkeihin. Kastike säilyy jääkaapissa muutaman kuukauden ajan.
Resepti: Kivistössä 12.12.2011
ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...
VILKAISE MYÖS
Ankerias Vipunen 18.4.2012
Ankerias Vipunen 19.7.2012
Omenaminttu 18.11.2012
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti