3 munakoisoa
Maldon-suolaa
oliiviöljyä
TÄYTE
50 g parmesanjuustoa
1 valkosipulinkynsi
1 dl tuoretta lehtipersiljaa
2 viipaletta paahtoleipää
200 g lampaan jauhelihaa
1 dl ranskankermaa
1 kananmuna
½ tl Maldon-suolaa
¼ mustapippuria
oliiviöljyä
Valmista ensin täyte. Raasta parmesanjuusto. Kuori ja silppua valkosipuli. Silppua persilja. Leikkaa leipäviipaleista kuori pois. Sekoita täyte. Nosta täyte jääkaappiin maustumaan. Pese munakoisot. Leikkaa munakoisot sentin paksuisiksi viipaleiksi. Ripottele viipaleiden päälle suolaa ja nosta ne lävikköön. Itketä munakoisoja tunnin ajan.
Huuhtele munakoisoviipaleet ja kuivaa talouspaperin päällä. Paista munakoisoviipaleet öljyssä molemmin puolin. Nosta viipaleet talouspaperin päälle valumaan. Muotoile jauhelihataikinasta pieniä tankoja. Rullaa munakoisot leveämmästä päästä alkaen tiukaksi rullaksi jauhelihan ympärille. Nosta rullat saumakohta alaspäin uunipellille leivinpaperin päälle. Pirskottele rullien päälle oliiviöljyä. Paista munakoisorullat 175 asteisessa uunissa 30 minuutin ajan.
Resepti: Katja Bäcksbackan Ensimmäinen ruokakirja (2011)
ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...
VILKAISE MYÖS
Pastanjauhantaa 29.12.2011
Vatsasekaisin kilinkolin 14.12.2011
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti