Mainiota talkooruoka, joka miellyttää sekä kasvissyöjiä että lihaisamman maun ystäviä. Voit hyvin tehdä padan etukäteen, sillä maku vain paranee.
1 sipuli
4 valkosipulinkynttä
1 bataatti
2 porkkanaa
1 punainen chili
1 tölkki kidneypapuja
1 tölkki kikherneitä
4 rkl öljyä
½ tl neilikkaa
½ tl muskottipähkinää
1 tl juustokuminaa
1 tl korianteria
1 tl kanelia
2 tl paprikajauhetta
½ tl mustapippuria
2 rkl tomaattipyrettä
2 rkl hunajaa
3 dl vettä
1 tölkki tomaattimurskaa
1 tl Maldon-suolaa
LISÄKSI
turkkilaista jogurttia tai smetanaa
tuoretta korianteria
Kuori ja kuutioi sipuli, valkosipuli, bataatti, porkkana ja chili. Huuhtele pavut ja kikherneet. Kuullota sipuli ja valkosipuli isossa kattilassa. Lisää chili ja mausteet. Lisää loput aineet. Hauduta hiljalleen kannen alla tunnin ajan. Tarjoile sellaisenaan tai riisin kanssa. Lisää annoksen päälle turkkilaista jogurttia ja tuoretta korianteria.
Resepti: Keittiössä, kaupungissa 27.4.2015
ENSI KERRALLA
Hyvin potkua! Upposi hyvin bileporukalle. Papuja voi varmaan käyttää erilaisia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti