3 rkl maapähkinäöljyä
1 dl maissinjyviä
2 rkl voita
½ tl Maldon-suolaa
Kuumenna öljy isossa kattilassa keskilämmöllä. Laita öljyyn muutama maissinjyvä. Kun jyvät aukeavat, lisää loput jyvät tasaiseksi kerrokseksi. Peitä kattila kannella ja nosta pois liedeltä. Laske ääneen 30:een. Siirrä kattila takaisin liedelle. Kun jyvät alkavat pamahdella, ravistele kattilaa. Pidä kattilan kansi vähän auki, jotta ylimääräinen höyry pääsee ulos ja popcornista tulee rapeaa. Kun pamausten välissä on muutaman sekunnin tauko, ovat maissinjyvät valmiita. Kaada popcorn isoon kulhoon. Sulata voi kattilassa ja kaada sitten popcornin päälle. Mausta suolalla.
Resepti: Simply Recipes 15.8.2007
ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta... Lisää suola lämpimään öljyyn niin se sekoittuu tasaisesti.
VILKAISE MYÖS
Michael Ruhlman 31.1.2009
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti