sunnuntai 14. elokuuta 2011

Uunissa kuivatut tomaatit

Seuraavaksi järkyttävä uutinen: auringokuivatut tomaatit eivät ole sitä mitä nimi antaa ymmärtää. Uunissa hiljalleen kuivatut tomaatit sen sijaan ovat juuri sitä ja lisäksi herkullisia.

kirsikkatomaatteja
valkosipulia
oliiviöljyä
timjamia
rosmariinia
suolaa
pippuria

Laita uuni lämpenemään 100 asteeseen. Puolita kirsikkatomaatit ja aseta ne uunipellille leivinpaperin päälle. Laita pellille myös muutama kuorimaton valkosipulinkynsi. Ripottele päälle oliiviöljyä, yrttejä, suolaa ja pippuria. Kuivaa tomaatteja miedolla lämmöllä kolmen tunnin ajan. Nauti tomaatit heti tai anna niiden jäähtyä ja säilytä oliiviöljyssä.

Resepti: Smitten Kitchen 14.8.2008

ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...

VILKAISE MYÖS
Chocolate & Zucchini 26.5.2004
Delicious:Days 24.7.2005
Orangette 4.8.2005
The Perfect Pantry 2.9.2008
Chocochili 6.7.2010
A Pot of Tea and a Biscuit 20.8.2010
Tea & Cookies 21.9.2010
Villa Ainala Cuisine 22.6.2011
Herkkusuun lautasella 10.11.2011
Fanni & Kaneli 24.3.2011
Jokihaka kokkaa 22.2.2012
Soppakellari 4.3.2012
Rouva Raadelmasta 8.4.2012
Kokit ja potit 7.5.2012
David Lebovitz 26.5.2012
Omenaminttu 4.9.2012

Ei kommentteja: