Kun kohtaat kaupassa pussin helmisipuleita, nappaa se ostoskoriin saman tien. Helmisipuleita on vaikea löytää muulloin kuin talven pimeinä kuukausina.
250 g helmisipuleita
1 rkl voita
1 rkl öljyä
1 dl lihalientä tai viiniä
½ tl Maldon-suolaa
½ tl pippuria
3 persiljanoksaa
1 timjaminoksa
½ laakerinlehti
Kuori helmisipulit ja kuullota ne voi-öljyseoksessa kullanruskeiksi. Kaada sipulien päälle desin verran lihalientä. Mausta suolalla ja pippurilla. Laita liemeen maustesiivilässä muutama persiljanoksa, yksi timjaminoksa ja puolikas laakerinlehti. Hauduta 40-50 minuutin ajan ja poista lopuksi maustesiivilä.
Resepti: Julia Childin Mastering the Art of French Cooking (1967)
ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...
VILKAISE MYÖS
Smitten Kitchen 28.12.2006
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti