Sienisalaatti maistuu hyvältä ruisleivän tai Väinämöisen palttoonappien kanssa.
7 dl suolasieniä
1 sipuli
2 dl ranskankermaa
¼ tl valkopippuria
Liota sieniä kylmässä vedessä, jotta ylimääräinen suola liukenee veteen. Vaihda vesi muutamaan kertaan. Pilko sienet niin pieniksi kuutioiksi kuin suinkin jaksat. Kuori ja silppua sipuli. Kuullota sipuli pannulla kauniin keltaiseksi. Sekoita sienet ja sipuli. Rouhaise joukkoon muutama kierros valkopippuria. Sekoita lopuksi joukkoon ranskankerma. Anna salaatin levätä yön yli jääkaapissa.
Resepti: Kulinaarimuruja 29.1.2007
ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...
VILKAISE MYÖS
HS Ruokatorstai 2.12.2010 ja 2.12.2010 - maustepippuri, muskotti
Lettupannu 19.12.2010 - smetana, kermaviili
MonkeyFood 26.3.2011 - majoneesi
Paistetut muikut 18.3.2011 - etikka, persija, valkopippuri, sokeri
Herkkusuun lautasella 2.4.2012 - vispattu kerma
Nautiskellen 24.3.2012 - kermaviili
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti