Sienisalaatti maistuu hyvältä ruisleivän tai Väinämöisen palttoonappien kanssa.
7 dl suolasieniä
1 sipuli
2 dl ranskankermaa
¼ tl valkopippuria
Liota sieniä kylmässä vedessä, jotta ylimääräinen suola liukenee veteen. Vaihda vesi muutamaan kertaan. Pilko sienet niin pieniksi kuutioiksi kuin suinkin jaksat. Kuori ja silppua sipuli. Kuullota sipuli pannulla kauniin keltaiseksi. Sekoita sienet ja sipuli. Rouhaise joukkoon muutama kierros valkopippuria. Sekoita lopuksi joukkoon ranskankerma. Anna salaatin levätä yön yli jääkaapissa.
Resepti: Kulinaarimuruja 29.1.2007
ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...
VILKAISE MYÖS
HS Ruokatorstai 2.12.2010
Lettupannu 19.12.2010
MonkeyFood 26.3.2011
Paistetut muikut 18.3.2011
Herkkusuun lautasella 2.4.2012
Nautiskellen 24.3.2012
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti