Älä missään nimessä harkitse persiljan jättämistä pois. Keitto ei ole mitään ilman sitä!
10 valkosipulinkynttä
3 rkl voita
3 rkl vehnäjauhoja
1½ dl maitoa
3½ dl maitoa
3½ dl kanalientä
2 rkl persiljaa
2 viipaletta leipää
Silppua valkosipuli. Sulata voi kattilassa. Kuullota valkosipuli miedolla lämmöllä. Sekoita jauhot voin sekaan. Lisää maito vähitellen ja sen jälkeen kanaliemi. Kypsennä rauhassa. Lisää tarvittaessa nestettä. Silppua persilja ja sekoita keiton joukkoon. Paahda ja kuutioi leivät. Tarjoa keitto leipäkuutioiden kanssa.
Resepti: Tea & Cookies 22.1.2006
ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...
VILKAISE MYÖS
101 Cookbooks 5.10.2009 - Richard Olneyn resepti
Pastanjauhantaa 22.11.2013
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti