1 sipuli
2 porkkanaa
pala juuriselleriä
1 palsternakka
4 jäniksen koipea
4 oksaa rosmariinia
4 siivua pekonia
10 katajanmarjaa
4 dl punaviiniä
4 dl lihalientä
1 tl Maldon-suolaa
Kuori sipuli ja juurekset. Pilko ne suuriksi paloiksi. Poista jäniksen koivista reisiluut. Kääri pekoninsiivun avulla rosmariininoksa jokaisen koiven ympärille. Kiinnitä pekoni vielä hammastikulla. Paista koipiin pannulla väriä ja mausta ne suolalla. Laita paistit pataan. Lisää pataan kasvikset ja loput aineet. Hauduta 160 asteisessa uunissa kolmen tunnin ajan. Tarjoa timjami-valkosipulinperunasoseen kanssa.
Resepti: Henri Alén ja MTV3 Köyhät ritarit 8.2.2007
ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...
VILKAISE MYÖS
Hunter Angler Gardener Cook 6.1.2012
Siskot kokkaa 24.2.2013
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti