paahtoleipää
sinappia
majoneesia
lehtisalaattia
tomaattia
punasipulia
kanaa tai kalkkunaa
pekonia
cheddar-juustoa
Paahda leivät ja sivele niiden pinnalle sinapilla maustettua majoneesia. Levitä kahdelle viipaleelle lehtisalaattia, ohueksi viipaloitua tomaattia, ohuenohuita sipulirenkaita, paistettua kanaa tai kalkkunaaa, kuumalla pannulla rapeaksi paistettua pekonia ja muutama juustohöylällinen hyvää englantilaista cheddar-juustoa. Ensimmäinen kerros on nyt valmis, mutta työ jatkuu: nosta kaksi viipaletta leipää katoksi täytteiden päälle. Leikkaa lopuksi leivät kolmioiksi terävällä veitsellä.
Resepti: Pastanjauhantaa 1.2.2006
ENSI KERRALLA
Ovathan nuo ihan hyviä, mutta tästä puuttuu se jokin! Leivissä on niin paljon kaikenlaista ettei mikään oikein jää mieleen.
VILKAISE MYÖS
Prêt a Manger
Herkkusuun lautasella 16.7.2011
Kivistössä 7.5.2013
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti