Voit valmistaa herkulliset etanat kotiloissa tai etanapannussa.
24 säilyke-etanaa (Maison Gourmet)
100 g Saint Agur -sinihomejuustoa
80 g voita
1 rkl sitruunamehua
2 valkosipulinkynttä
2 rkl persiljasilppua
½ tl mustapippuria
Sekoita huoneenlämpöiset sinihomejuusto ja voi keskenään. Lisää tahnaan loput ainekset. Kaiva esille puhtaat ja kuivat etanan kotilot. Laita kotilon pohjalle juustotahnaa, lisää sitten etanat ja täytä kotilo lopuksi vielä juustotahnalla. Levitä uunivuokaan parin sentin kerros suolaa ja nosta etanat tukevasti pystyyn suolan päälle. Kuorruta etanat 250 asteisessa uunissa muutaman minuutin ajan kunnes täyte alkaa kiehua. Tarjoa etanat rapeakuorisen leivän kanssa.
ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...
2 kommenttia:
Hei
Voitko kertoa, mistä löytäisin pakkauksen, jossa on etanapurkki (24 kpl) ja kotilot. Aikoinaan niitä sai lentoasemilta, mutta nyt ei näytä löytyvän Stockan herkustakaan.
Lisäyksenä voin kertoa, että ainakin ennen Kokkipuodista sai oikenlaiset syömävälineet: kuudelle kotilolle muotoillut lautaset, kotilolle muotoillut pihdit ja haarukat. On eksoottisempaa kuin suolapeti. Maku on toki sama.
Mitä? Ei saa Stockan herkusta?! Oletko kokeillut Hakaniemen hallin ranskalaisesta herkkukaupasta?
Lähetä kommentti