Mangomousseen voit käyttää tuoretta, säilöttyä tai pakastettua mangoa.
250 g mangoa
1 limetti
1 dl pölysokeria
2 gelatiinilehteä
2 kananmunan valkuaista
2½ dl kuohukermaa
2 passionhedelmää
Kuutioi ja soseuta mango. Lisää limettimehu ja pölysokeri. Sekoita tasaiseksi. Vaahdota kananmunan valkuaiset. Vatkaa kerma. Liota gelatiinilehtiä kylmässä vedessä muutaman minuutin ajan. Keitä sillä aikaa 3 ruokalusikallista vettä. Purista gelatiinilehdet kuiviksi ja sulata ne kuumassa vedessä. Kaada gelatiiniliemi mangomoussen joukkoon. Sekoita varovasti mangomousse ja kermavaahto. Lisää sitten vielä varovasti valkuaisvaahto. Laita vaahto jälkiruokakulhoihin ja anna sen jäähtyä jääkaapissa 3-4 tunnin ajan. Koristele ennen tarjoamista passionhedelmän siemenillä.
Resepti: Anne's Food 9.2.2007
ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti