keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Kvinoasalaatti jokiravuilla ja avokadolla

2½ dl kvinoaa
5 dl kasvislientä
½ tl Maldon-suolaa
3 rkl neitsytoliiviöljyä tai avokadoöljyä
1 sitruuna
½ kg jokiravunpyrstöjä
3 avokadoa
3 paahdettua paprikaa
1 nippu lehtipersiljaa
½ tl mustapippuria

Huuhtele kvinoa kylmässä vedessä siivilässä ettei kvinoa maistu kitkerältä. Valuta. Laita kvinoa, kasvisliemi ja suola kattilaan. Kiehauta 15-20 minuutin ajan kunnes liemi on imeytynyt kvinoaan. Mausta öljyllä ja puolen sitruunan mehulla. Siirrä kvinoa isoon salaattikulhoon. Lisää valutetut jokiravunpyrstöt. Kuutioi avokado, valele sitruunamehulla ja lisää salaattiin. Viipaloi paahdetut paprikat ja lisää kulhoon. Mausta persiljalla, suolalla ja pippurilla. Sekoita ja tarjoa.

Resepti: NAMI-NAMI 9.2.2010

ENSI KERRALLA
Kaunista ja hyvää! Paahda paprikat itse uunissa grillivastusten alla 225 asteessa vartin ajan. Tarkista mittasuhteet: 2 dl kvinoaa, 2 avokadoa ja 2 paprikaa.

VILKAISE MYÖS
Tea & Cookies 10.6.2008
Ruokahommia 3.1.2013

Ei kommentteja: