torstai 24. maaliskuuta 2011

Hasselpähkinä-kahvikeksit

2½ dl hasselpähkinöitä
5 dl vehnäjauhoja
½ tl Maldon-suolaa
1½ dl sokeria
3 rkl kahvijauhetta
200 g voita
2 tl vaniljauutetta
60 kahvinpapua

Sekoita hasselpähkinät, jauhot, suola ja sokeri tehosekoittimessa tasaiseksi massaksi. Lisää kahvi, voi ja vanilja. Sekoita hyvin. Muovaa taikina pitkiksi tangoiksi ja kiedo ne kelmuun. Laita taikinatangot jääkaappiin jäähtymään yön yli. Leikkaa taikinatangot ohuiksi kekseiksi. Asettele keksit uunipellille leivinpaperin päälle ja paina jokaisen keksin keskelle kahvipapu. Paista 175 asteisessa uunissa 10-12 minuutin ajan.

Resepti: Alice Medrichin Pure Dessert (2007)

ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...

VILKAISE MYÖS
Anne's Food 24.3.2008

Ei kommentteja: